Zelf (leren) schieten

Wilt u ook leren handboogschieten?
Bij de Nederlandse Hanboog Bond (NHB) zijn ongeveer 300 verenigingen aangesloten, de kans is dus groot dat er ook bij u in de buurt een Handboogschutterij zit. Wilt u kennis maken met de handboogsport en een keer komen proefschieten bij Handboogschutterij Czaar Peter? Geen probleem!

Wat breng ik mee
Als je een keer wilt komen kijken bij Handboogschutterij Czaar Peter dan hoef je NIETS mee te nemen, alleen jou enthousiasme, wij zorgen voor de rest!

4-ritten kaart
Voor een ieder die een aantal proeflessen wil komen volgen hebben wij een zogenaamde 4-ritten kaart in het leven geroepen. Deze is aan te schaffen voor € 10,00 (tien euro). Lees meer

Hoe pak ik dat aan
Nou heel simpel eigenlijk:

Of je komt spontaan langs…
Als eerste kunt je spontaan binnenvallen op een vrijdag of woensdag avond. Dit zijn onze vaste clubavonden. Geef aan bij degene achter de bar dat je een keer een kijkje komt nemen en vraag of er iemand is die je kan rondleiden. Als er een trainer aanwezig is dan kun je met deze persoon een afspraak maken voor proeflessen.

Of je maakt een afspraak…
Wil je zeker weten dat er iemand klaarstaat om je op te vangen en je het een en ander uit te leggen en te laten zien dan kun je ook vooraf even bellen en een afspraak maken. Dit kun je doen door op een clubavond te bellen naar de vereniging. Na de rondleiding en kennismaking kun je meteen een afpraak maken voor proeflessen.