Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam [Zeeburgertunnel en/of coentunnel]
1. Als de ring A10 overgaat in de A8 houd u meteen de rechter rijstrook aan en neemt hier afslag 1 Oostzaan. Aan het eind van de afrit 1 gaat u rechtsaf de Thorbeckeweg op richting Zaandam [N516].

2. Bij het derde stoplicht, op de kruising van het Thorbeckeplein [voor de Den Uijlbrug], gaat u rechtsaf.

3. Meteen na deze afslag sorteert u links voor en slaat bij de stoplichten links af.

4. Dit is de P. Jelles Troelstralaan. U neemt de tweede straat naar links, dit is de Madagaskar. [Laatste straat aan uw linker hand voordat de weg omhoog gaat de Zuiddijk op]

5. Aan het einde van deze straat rijdt door de poort van het hek dat rond ons terrein staat. Het gebouw van Czaar Peter staat rechts en is herkenbaar aan zijn kleuren; Czaar Peter groen en de geel, rood, blauw, zwart en witte strepen.

Vanuit Purmerend:
Op de A8 richting Amsterdam neemt u afslag 1 Oostzaan. Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf de Thorbeckeweg [N516] op. Volg vanaf hier de beschrijving hierboven vanaf stap 1.

Vanaf de N203 [Provincialeweg, Zaandam]:
Op de N203 richting Amsterdam/Oostzaan linksaf slaan en de J.M. den Uylbrug oversteken. Aan het einde van de brug, bij de stoplichten voorsorteren voor links af op de meest linker baan omdat u meteen na het afslaan opnieuw naar links moet. Verder volgt u de routebeschrijving zoals hierboven gegeven vanaf stap 3.