Lid worden

Inleiding
U besluit om eens kennis te gaan maken met de handboogsport en naar het clubgebouw van handboogsportvereniging Czaar Peter te gaan. Dat uw belangstelling uitgaat naar deze sport kan verschillende redenen hebben. Misschien heeft u het handboogschieten op de televisie gezien of er over gehoord van een kennis of vriend die deze sport al beoefent. Hoe dan ook, uw nieuwsgierigheid is gewekt en u wilt er meer over weten. Bij onze vereniging krijgt u de tijd om uw nieuwsgierigheid te bevredigen. U heeft er immers niets aan als de sport u niet bevalt en dat u, na het maken van te veel kosten, tot het besluit komt toch liever iets anders gaat doen.

De handboogsport is een sport waar men veel voldoening uit kunt halen. Dit lukt alleen als u de tijd neemt om uw kennis en vaardigheid te vergroten door het volgen van trainingen en het deelnemen aan wedstrijden. Bij onze vereniging krijgt u ruimschoots de tijd om te bepalen of deze sport geschikt is voor u en of u er de voldoening in vindt die u voor ogen had. Wij vinden het belangrijk dat de boogsport betaalbaar blijft zodat iedereen de kans krijgt deze sport te beoefenen.

De 4-ritten kaart
Kennis maken met de handboogsport én Czaar Peter gebeurd aan de hand van de zogenaamde 4-ritten kaart. Deze schaft u aan voor slechts € 15,00 euro. Met deze 4-ritten kaart gaat u een kleine verbintenis aan met ons maar ook met uzelf.

Wij verwachten van u, als de houder van een 4-ritten kaart, dat u vier weken achtereen op uw trainingsavond komt voor uitleg en trainingen. U kunt van ons verwachten dat er op elk van deze trainingsavonden een persoonlijke trainer voor u klaar staat! In deze periode kunt u gebruik maken van het aanwezige verenigingsmateriaal.
Na deze 4-ritten kunt u aspirant lid worden en dient u in ieder geval een eigen armbeschermer en een vingertab (vingerbeschermer) aan te schaffen. De trainers kunt vertellen waar u dit kan kopen.