Bedrijfs- of personeelsuitje

Wie kunnen er bij ons boogschieten?
Buiten de normale ledenavonden om bieden wij gelegenheid aan bedrijven, scholen, verenigingen en andere groepen om bij ons de boogsport te komen beoefenen. Dat doen wij met groepen van minimaal 8 tot maximaal 30 personen. U dient hierbij wel rekening te houden dat boog schieten (top)sport is. Het is zelfs een officiële Olympische sport!

Hoe gaat het in zijn werk?
Op de eerste plaats gaan we uiteraard een kop koffie, thee of ander drankje nuttigen en maken we kennis met elkaar. U kunt dan op uw gemak even rondkijken, de bogen bekijken of vragen stellen. Na het inleidende gesprek waarin wij het een en ander over de sport, het materiaal en de veiligheidsaspecten vertellen krijgt u een demonstratie te zien van enkele leden met diverse type bogen. Hier op volgend krijgt u ongeveer één uur instructie. Daarna beginnen we aan een wedstrijd. Halverwege pauzeren we even om daarna de tweede helft te schieten. Dit doen we op een afstand van 12 meter maar na afloop is er gelegenheid om op de officiële afstand van 18 meter een paar pijlen te schieten. Na het schieten volgt uiteraard de prijsuitreiking. Dan is er voor zowel de dames als de heren een prijs voor de hoogst geëindigde schut(s)ter.

Waar en wanneer
Handboogschutterij Czaar Peter is gevestigd aan Madagaskar 16, 1506VH te Zaandam. Dit ligt in de voormalige wijk De Vijfhoek en is gelegen vlak naast de Den Uijl brug (voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen wij u naar het onderdeel Contact.

Wilt u afspraak maken, kunt u altijd langskomen of bellen op de woensdag en/of vrijdag avond. U kunt ons ook altijd bereiken via e-mail. Onze contact gegevens vindt u onder Contact.